Close the menu

Noul ID. Buzz și ID. Buzz Cargo

14-17 aprilie

Mooncity E-Mobility Lounge @ Băneasa Shopping City

Vino în Mooncity E-Mobility Lounge @ Băneasa Shopping City în perioada 14 - 17 aprilie și descoperă noile modele complet electrice ID. Buzz și ID. Buzz Cargo.

Autovehiculele complet electrice ID. Buzz și ID. Buzz Cargo fac parte din prima generație a unui nou tip de mobilitate la Volkswagen. Fie pentru întreaga familie, fie ca vehicul de transport marfă: faceți cunoștință cu noul design emblematic, care combină tendințele moderne cu tehnologia inovatoare. Conectivitate completă, echipamente digitale, un sentiment nou de spațiu și noua ta mobilitate prietenoasă cu mediul - cu cele două modele ID. Buzz și ID. Buzz Cargo.

Vrei sa afli mai multe despre ID. Buzz și ID. Buzz Cargo?

Te rugăm să ne lași datele tale în formularul de mai jos și un distribuitor Volkswagen te poate contacta în cel mai scurt timp:

Furnizarea datelor și acordul privind Politica de prelucrare a datelor nu sunt obligatorii, însă refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor și implicit imposibilitatea de a putea comunica în vederea trimiterii ofertei. Cel putin un canal de comunicare trebuie selectat.